Cursussen Algemeen - www.kiai.nl

Onze groene submenu's geven u nog meer achtergrondinformatie over dit item en onze vereniging!

Cursus "vallen" voor Ruiters Cursus info Bedrijven Cursus Tai Chi (Taijiquan) Cursus Reiki
Natural Healing
Cursus Stoeien

 

Geachte heer/mevrouw,

Onze vereniging heeft leden en cursisten uit alle delen van West-Friesland (van Andijk tot Alkmaar). De sfeer binnen onze vereniging is voor ons, naast een professionele manier van lesgeven, het belangrijkst.
De cursus " vallen voor ruiters" in samenwerking met manege Nibbixwoud is een cursus die erg leuk is om te doen maar ook nuttig omdat iedere ruiter wel eens onvrijwillig van het paard stapt. Of neem nu de Tai Chi cursus die door Nol Twigt gegeven wordt of de Reiki cursus gegeven door Leo Janse reikimaster, cursussen die je lichaam en geest in evenwicht brengen. Nieuw is de cursus Stoeien voor kinderen vanaf 5 jaar. Een cursus die een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Voor bedrijven kunnen wij, in goed overleg, als Judovereniging ook wat betekenen. Tijdens al onze lessen staat de veiligheid en zorg voor elkaar centraal.

Als Judovereniging Kiai hoeven wij geen winst te maken op de activiteiten die wij organiseren. Deze activiteiten worden veelal gegeven met kortingen of tegen kostprijs. De bijdragen voor deze activiteiten zijn laag door de gemeentelijke subsidies en sponsoring die wij mogen ontvangen. Door inzet van vrijwilligers tijdens de activiteiten is het mogelijk om onze vereniging een belangrijke plaats te geven in West-Friesland.

Wij hopen dat u met plezier kijkt naar onze site, en vooral tot ziens op een van onze kennismakingslessen.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Judovereniging Kiai.

Klik voor meer informatie op bovenstaande links in het groene submenu.

Judovereniging Kiai is aangesloten bij:
Judo bond Nederland
Stichting Judocombinatie Westfriesland Sensei
Sportservice Noord-Holland